21.1 C
Bacău
duminică, aprilie 28, 2024
More
    StiriTatăl și fiul de 1 an găsiți spânzurați

    Ultimele articole

    Tatăl și fiul de 1 an găsiți spânzurați

    Un bărbat și fiul său de un an au fost găsiți spânzurați într-un apartament din Alba Iulia. Poliția a pătruns în apartament după ce a fost chemată de mama copilului, care era îngrijorată de un mesaj din partea fostului ei partener, a declarat un inspector de poliție din districtul Aruba. (IPJ) a spus duminica.

    O tânără de 25 de ani din Alba Iulia a sunat la 112 pentru a-și exprima îngrijorarea cu privire la fiul ei de un an care era îngrijit de fostul ei partener, potrivit unui comunicat transmis de IPJ Alba AGERPRES în jurul orei 1 dimineața, sâmbătă seara. , tânăr de 27 de ani din Alba Iulia. Femeia a făcut schimb de mesaje cu bărbatul fără a indica în mod explicit că viața minorului este în pericol.

    Putea sa fie salvat acest copil? Proprietarul apartamentului nu a permis echipei de salvare să spargă ușa.

    „La început, bărbatul a răspuns la telefon și l-a asigurat că fiul său este bine, și și-a exprimat disponibilitatea de a dovedi, dar a refuzat să spună unde se află, iar ulterior nu a raspuns la apelul telefonic,nici la ușa blocului său din Alba Iulia, unde locuia cu chirie. Poliția l-a identificat pe proprietarul apartamentului, care nu a fost de acord să spargă ușa apartamentului. S-a dus la Alba Iulia pentru a deschide apartamentul și a da poliției acces la apartament.

    Apartamentul a fost pătruns forțat din interior deoarece ușa de acces era blocată. Cei doi au fost găsiți spânzurați în apartamentul lor. 

    spot_img
    73,436FaniÎmi place
    127CititoriConectați-vă
    239CititoriConectați-vă
    spot_img

    Nu ratati

    Abonează-te la newsletter

    Fii la curent cu tot ce e nou. Abonează-te la newsletterul nostru.