23.9 C
Bacău
duminică, mai 26, 2024
More
  StiriÎn Spania, o fiică a plănuit o răpire și a cerut 50.000 de euro...

  Ultimele articole

  În Spania, o fiică a plănuit o răpire și a cerut 50.000 de euro de la mama ei pentru „eliberarea” ei.

  Fiica a complotat răpire, a cerut mamei 50.000 de euro pentru a „elibera” în Spania: „Dacă te duci la poliție, te vor ucide!” Se spune că ar fi plănuit să o răpească.

  La începutul acestei săptămâni, femeia i-a trimis mamei sale un videoclip cu ea legată la ochi, plină de sânge și amenințată cu un cuțit de un bărbat. Nu pot spune. Dacă fac asta, mă vor ucide”, se arată în mesajul transmis în înregistrare. Ea afirmă că răpitorii ei au bătut-o și au lipsit-o de mâncare și apă. Ea i-a spus mamei sale că cei care au arestat-o ​​vor fi eliberați pentru 50.000 de euro, potrivit Gărzii Civile. Solicitate în 24 de ore de la interogatoriu de un apel telefonic de la o mamă tulburată, care deja depusese 45.000 de euro într-un cont, autoritățile au confirmat că fiica ei a fost eliberată nevătămată și ca o pasăre pe cer. Găsit într-un cazinou cu complici!
  CPoliția a stabilit că atât iubitul fiicei, cât și familia acestuia au fost implicați în conspirație. Pe 5 septembrie, poliția a confirmat că au arestat o fiică și patru complici la un cazinou. Când polițiștii au percheziționat casa, au găsit sânge fals și cuțitul folosit în videoclip.

  sursa video:twitter.com


  spot_img