15.5 C
Bacău
sâmbătă, iunie 15, 2024
More
  DESIGNCasele tip container

  Ultimele articole

  Casele tip container

  Containerele tip maritim sunt varianta cea mai ieftina si rapida metoda de a construi.

  Cel mai important lucru care trebuie luat in considerare cand se achizitioneaza un astfel de modul,daca este second-hand,il reprezinta certificatul care atesta ca nu s-au transportat deseuri periculoase cu el.

  Exista containere care sunt etanse la apa,foc si vant.Oricum izolatia este recomandat a fi de 20-25 cm,fie ca se face pe interior,fie pe exterior.

  Design-ul pozitionarii mai multor containere difera in functie de imaginatia fiecaruia.Pot fi asezate in asa fel incat sa rezulte locuinte cu etaj sau cu mai multe etaje,in forma de L,sau chiar si doua case case cu un singur salon comun,eventual inchis cu sticla.Te poti gandi la ele ca la niste piese uriase de lego.

  Lungimea lor este de 6 sau 15 metri,pe o latime de 2,40 m.

  Tot ceea ce trebuie sa faci inainte de pozitionare este sa construiesti o placa de beton.

  Desi in tarile nordice clima este mult mai rece decat in Romania,acet tip de locuinte,birouri sau spatii de relaxare,sunt mult mai populare.probabil din cauza culturii foarte inradacinate ca o cladire rezidentiala trebuie sa fie facuta din materiale clasice,precum caramida sau lemnul.

  Utilizarea pasivă a energiei, durabilitatea construcției și căutarea continuă de materiale care necesită puțină întreținere înseamnă economii mari atât în timpul perioadei de construcție, cât și pe termen lung.

  spot_img