22.1 C
Bacău
joi, iulie 25, 2024
More
  ModaCele mai frumoase si mai excentrice nunti din lume

  Ultimele articole

  Cele mai frumoase si mai excentrice nunti din lume

  In anul 1990 Brad Pitt și Jennifer Aniston cuplul care isi unea destinele schimba mai multe formatii de cantareti,arunca artificii in aer nenumarate si mai ales au reusit restrictionarea accesului aerian pe o raza de 5 kilometrii patrati.

  sursa fot:the mirror

  In 1991 Elizabeth Taylor și Larry Fortensky au avut o nunta de 1,5 milioane de dolari,in mare parte platita de Michael Jackson,la care,pe langa cei 100 de bodyguarzi,se afla si un fost ofițer al armatei israeliene,despre care se stie ca sunt cei mai pregatiti militari din lume.

  sursa foto:studioblitz

  La nunta Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas petrecaretii trebuiau sa isi arate invitatiile la intrare,acestea fiind scrise cu cerneala si avand o holograma ce nu putea fi falsificata.Invitatiile erau verificate cu un aparat special.

  sursa foto:DCnews

  Christina Aquilera și Jordan Brateman au avut o tematica:peisaj de iarna,iar pentru a recrea acesta atmosfera nu au facut rabat de la cheltuieli pe mesteceni costisitori, candelabre din ramuri de copac, ghirlande de hortensii, trandafiri și amaralis, dar și blănuri albe.

  sursa foto:pinterest

  Nunta oligarhului rus Aleksey Shapovalov cu o modela pe nume Ksenia Tsaritsina a uimit prin tortul cu 8 etaje suspendat in aer,cu animatori acrobati profesionisti si cu un inel de logodna in valoare de 9 milioane de dolari.

  sursa foto:the sun

  Eldar Osmanov și Gaspar Avdolyan sunt ambii copii de milionari rusi.Locatia nuntii lor a afost decorata cu foita de aur.la petrecere a cantat Lady Gaga.Nunta a costat 10 milioane de dolari.

  sursa foto:ziarulnational

  Angelababy și Huang Xiaoming au avut o nunta de 31 de milioane de dolari,avand cea mai scumpa rochie de mireasa din istorie,semnata de casa Dior.Invitatii au primit marturii pungute in care se aflau telefoane mobile de ultima generatie si flori.