15.5 C
Bacău
sâmbătă, iunie 15, 2024
More
  StiriModificări importante în pașaport. Ce pot face românii care vor să călătorească în străinătate...

  Ultimele articole

  Modificări importante în pașaport. Ce pot face românii care vor să călătorească în străinătate din 20 martie

  Modificări importante în pașaport. Ce pot face românii care vor să călătorească în străinătate din 20 martie

  Ministerul de Interne a anunțat schimbări majore la serviciile de pașapoarte. Procesul de aplicare va fi mult mai ușor datorită noilor facilități disponibile de luni.

  Noi servicii de rezervare online
  Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă al Ministerului de Interne. Lansarea noului serviciu va economisi românilor mult timp de așteptare. Dacă doriți să vă ridicați pașaportul, puteți evita cozile de la ghișeu rezervând online. După cum a anunțat ministrul, noua interfață a platformei ar trebui să fie ușor accesibilă tuturor.

  „De luni, 20 martie, cetățenii vor putea accesa un nou serviciu de rezervare online pentru a solicita un pașaport, care va fi integrat în serviciul HUB al MAI.Va fi în centrul digitizării serviciilor publice oferite de organizație, oferind servicii electronice ușor de utilizat, rapide și de înaltă calitate.”- Comunicat de presă oficial.

  Până acum, românii au avut ocazia să facă rezervări online, dar noutatea este că acest serviciu îmbunătățit le permite să rezerve din aceeași zi pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice. Noua facilitate
  Interfața grafică a platformei este intuitivă și permite introducerea în siguranță a datelor de identificare, au spus oficialii. Home Office a anunțat că vor exista și funcții suplimentare, cum ar fi notificările prin e-mail, spre deosebire de vechiul sistem. 

  spot_img