23.9 C
Bacău
duminică, mai 26, 2024
More
  StiriSIMONA HALEP-PARINTII DEZAMAGITI

  Ultimele articole

  SIMONA HALEP-PARINTII DEZAMAGITI

  Divortul Simonei Halep de Toni Iuruc,a venit ca un soc,mai ales ca in doua luni urma sa aiba loc cununia religioasa.

  Familia fostului numar unu mondial nu a agreeat de la bun inceput casatoria celor doi,dat fiind trecutul amoros al lui Toni Iuruc,acesta avnd doua casatorii la activ si tot atatea divorturi.Nici diferenta de varsta nu era una neglijabila,intre cei doi fiind o distanta de 12 ani.

  Pe langa aceste diferente pe care le cunosteau ambii de la bun inceput,se pare ca sotul Simonei era extrem de gelos,ajung chiar sa o puna pe aceasta sa aleaga intre el si tenis.

  Cei doi s-au intalnit la notar pentru a finaliza amiabil divortul.

  Declaratia lui Toni Iuruc la iesire a fost una de prost gust:”Eliminata in primul tur”,Simona alegand sa se abtina de la declaratii de presa.Cateva zile mai tarziu,a sters,de pe retelele de socializare,toate pozele cu el.

  Se fac speculatii in privinta unei relatii mai mult decat profesionala intre Simona Halep si antrenorul ei Patrick Mouratoglu.Acesta a avut o poveste de iubire si cu Serena Williams.

  Vineri,9 septembrie,Simona Halep,a fost vazuta intrand la o clinica de fertilizare in vitro,unde a petrecut aproximativ o ora.

  Fertilizarea în vitro (FIV) este o procedură utilizată pentru a trata probleme de fertilitate sau pentru a congela ovulele femeilor ce isi doresc copii mai tarziu in viata, şi a ajuta la conceperea unui copil. În timpul procedurii de fertilizare in vitro (FIV), ovule mature sunt preluate de la ovare şi fertilizate de către spermatozoizi într-un laborator.

  Din punct de vedere profesional,a ales sa nu se inscrie la nici un turneu in perioada imediat urmatoare.

  sursa foto: Profimedia
  spot_img