15.5 C
Bacău
sâmbătă, iunie 15, 2024
More
  StiriKylian Mbappe atinge viteze de 35 km pe ora la Cupa Mondiala

  Ultimele articole

  Kylian Mbappe atinge viteze de 35 km pe ora la Cupa Mondiala

  Anglia are probleme de rezolvat înainte de sferturile de finală ale Cupei Mondiale împotriva Franței. Deci, cum să-l împiedic pe golgheterul turneului, Kylian Mbappe, să-și adauge numărul.

  Întrebat de reporteri săptămâna aceasta cum va fi păstrat jucătorul vedetă al lui Paris Saint-Germain, mijlocașul francez Yusuf Fofana a spus: „Celelalte 19 echipe din Ligue 1 (Franța) și din Liga Campionilor. Alte echipe așteptau o soluție”, a spus el. .

  „Adevărul va fi dezvăluit pe teren. Avem încredere deplină în Kylian.”

  Mbappe a fost senzațional pentru Qatar, marcând cinci goluri în patru meciuri. Sunt două goluri mai multe decât orice alt jucător. Aceasta a inclus un dublu scor impresionant împotriva Poloniei în optimile de finală.

  Însă tânărul de 23 de ani a dat dovadă de mai mult decât un final curat la Cupa Mondială, îngrozind adversarii cu viteza sa incredibilă și capacitatea sa de a trece în spatele liniei defensive.

  Potrivit FIFA, Mbappe a stabilit un record de viteză maximă de 35,3 kilometri pe oră împotriva Poloniei. Acesta este unul dintre cele mai rapide înregistrate în turneu. Atacantul său coechipier Ousmane Dembele a lovit 35 km/h în același meci.

  spot_img