15.5 C
Bacău
sâmbătă, iunie 15, 2024
More
  DESIGNDESIGN BAIE

  Ultimele articole

  DESIGN BAIE

  Criteriile de baza in amenajare unei bai sunt:confortabila,usor de curatat,eleganta,sigura si mai ales sa dureze in timp.

  Cada de baie sau dus?Daca spatiul permite se pot incorpora ambele variante,daca nu se poate lua o coda ,care poate fi folosita si pe post de dus.

  Calitatea:fundul cazii ar trebui sa fie dublu intarit,iar materialul acril,este usor,rezistent si termic izolator.

  Mobilierul:trebuie sa te decizi ce vei depozita in baie,dar si sa creezi un spatiu reconfortant si frumos.Trebuie gandit totul foarte bine,pentru a lasa cat mai mult spatiu liber si pentru aceasta este indicat a se utiliza rafturi de perete,de asemenea piesele de mobilier lungi,inalte creeaza senzatia de spatiu.

  Siguranta:gresia trebuie sa fie mata,cat mai aderenta.

  Trucuri de interior

  Înlocuirea robinetelor de baie nu este singurul lucru care va schimba fața băii tale. Dacă aveți gresie care nu mai este plăcută ochiului, le puteți schimba destul de ușor. O pardoseală modernă din PVC va arăta la fel de impresionant pe podea. Fiind o imitație de lemn, va încălzi spațiul și va face ca baia să fie mai confortabilă. Pe pereți, pe de altă parte, folia va fi perfectă, datorită căreia puteți da plăcilor vechi orice stil pe care îl doriți. În combinație cu înlocuirea instalațiilor, baia va arăta ca nouă și va deveni o adevărată oază de relaxare.

  sursa foto:finisarea casei
  sursa foto:romstal

  spot_img