6 C
Bacău
joi, aprilie 18, 2024
More
  DESIGNHi-Tech IN LOCUINTE

  Ultimele articole

  Hi-Tech IN LOCUINTE

  Simplitatea high-tech, funcționalitatea și caracterul practic sunt unul dintre cele mai bune stiluri pentru decorarea camerei de zi. Este la fel de potrivit pentru încăperile mari care par mai spațioase, precum și pentru încăperile mici care sunt mărite vizual datorită suprafețelor luminoase și reflectorizante. Culorile primare sunt alb și gri rece. Le poți deschide cu culoare: roșu, galben sau portocaliu. Acestea vor aduce o senzație de căldură camerelor cu ferestre orientate spre nord. Nuanțele strălucitoare de albastru și verde împrospătează un living însorit și fierbinte. Principalul lucru este să nu mergeți prea departe cu accesorii colorate. Tehnologia înaltă înclină spre minimalism și nu are toleranță la aglomerație.

  Principalele caracteristici ale tehnologiei înalte în interiorul apartamentului: – Forme: clare, geometrice, simple, liniare, concise; – Culori: alb, negru, gri, metalic, nuanțe luminoase saturate precum galben, verde și roșu; – Proiect: elemente metalice deschise, structuri tubulare, scari pentru expunere exterior; – Iluminat: lămpi de avangardă, pereți despărțitori, iluminat pe mai multe niveluri, iluminat parțial; – Mobilier: simplu, strălucitor, asortat cu pereții, adesea încorporat, cât mai simplu și funcțional; – usi si compartimentari: usoare, glisante, din metal sau material translucid; – Ferestre: dreptunghiulare, mari, fara perdele de stofa tridimensionale; – Finisaje: minime, aspre, pereti la vedere, armaturi deschise; – TEHNOLOGIE: Cel mai modern, practic si compact, care poate fi instalat in niste sau dulapuri.

  Când vine vorba de scări interioare moderne, trebuie spus că acestea au în principal un rol funcțional – leagă două părți diferite ale casei. Pe de alta parte, rolul lor estetic in modelarea stilului unei locuinte nu trebuie subestimat. O scară interioară mediocră nu adaugă prea multe beneficii estetice aspectului interior. Dar proiectarea unor scări mai neobișnuite poate transforma un decor mediocru în ceva senzațional.

  SURSA FOTO:KIWISTUDIO
  spot_img