22.1 C
Bacău
joi, iulie 25, 2024
More
  StiriPUTIN ASCUNDE MOBILIZAREA TOTALA!!RAZBOIUL VA FI TOTAL!

  Ultimele articole

  PUTIN ASCUNDE MOBILIZAREA TOTALA!!RAZBOIUL VA FI TOTAL!

  Se organizeaza referendum pentru anexarea teritoriilor controlate de rusi in Ucraina,Putin dorind astfel sa sublinieze faptul ca ucrainieni din zonele controlate sunt favorabili anexarii.Aceste anexarii pot duce la escaladarea conflictului si bineinteles ca nu sunt recunoscute de Ucraina si aliatii sai.

  Bombardamentele din regiunea Donetk sunt subiect de acuzatii reciproce:pe de o parte Rusia sustine ca bombardamentele,in care mor sute de civili sunt orchestrate chiar de Ucraina,iar pe de alta parte ucrainieni spun ca rusii sunt din ce in ce mai salbatici,bombardand cladiri civile care nu au nici o importanta strategica.

  In aceasta saptamana Vladimir Putin asteapta inrolarea a 300 000 de mii de barbati,chiar daca acestia nu a stadiul militar facut,de asemenea a declarat ca este dispus sa treaca la folosirea bombelor strategice pentru a apara teritoriile cucerite.Daca acest lucru s-ar intampla,3 miliarde de oameni din Europa ar muri si 5 miliarde de oameni ar muri fie de foame,fie din cauza radiatiilor si a complicatiilor acestora.

  Chiar si la scara mai mica folosirea unor bombe atomice ar insemna ca suprafete intinse de pe Terra,in deosebi din Europa sa devina nefertile sau orice produs cultivat sa fie toxic.Un razboi nuclear ar schimba atat de mult clima incat doar gandacii,scorpionii si mustele de fructe ar supravietui,deoarece exploziile nucleare ar elibera in atmosfera atat de multa funingine incat ar putea fi un an fara vara.In frig si intuneric recoltele s-ar ofili.

  Astfel,100 de focoase nucleare de 1 megaton,relativ mici,ar declansa incendii,care ar propulsa in atmosfera suficienta cenusa pt a scadea temperatura aerului pana la -25 de grade C in doar 14 zile,revenirea planetei facandu-se treptat,in aproximativ 20 de ani.

  Intrebarile de pe buzele tuturor sunt: cat timp se va prelungi acest conflict,care vor fi consecintele pe termen scurt si lung si cum va fi afectata viata noastra de zi cu zi?

  sursa:playtech

  spot_img