15.5 C
Bacău
sâmbătă, iunie 15, 2024
More
  StiriMADALINA GHENEA SI CATRINEL MENGHIA-ACUZATE DE UZ DE COCAINA SI PROSTITUTIE

  Ultimele articole

  MADALINA GHENEA SI CATRINEL MENGHIA-ACUZATE DE UZ DE COCAINA SI PROSTITUTIE

  Un scandal international intre dive are loc in acest moment fara nici o opreliste pe paginile instagramului Angelei Martini,sotia lui Dragos Savulescu,un milionar arestat anul acesta in Grecia,pt un prejudiciu de 112 milioane de euro,in dosarul retrocedarilor de plaje din Constanta.Iubita lui Dragoș Săvulescu, fotomodelul de naționalitate albaneză Angela Martini, a pus pe contul public de Instagram, la story, imagini cu omul de afaceri în Mykonos, cu câteva ore înainte ca acesta să fie reținut.

  „Este timpul show-ului. Să expunem aceste nenorocite. Sunt convinsă că o bună parte dintre oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni. Invidia este o boală foarte periculoasă!

  Dușmanii mei îmi sunt expuși în fiecare zi, în cel mai ușor mod! Oameni la care nici nu m-am gândit, oameni de care nu mi-a păsat niciodată, oameni pe a căror existență nu dau doi bani. Partea amuzantă este că tot ce au spus sau au făcut pentru a mă răni s-a întors la mine în detalii frumoase. Doar pentru că am prieteni grozavi și lumea este cu adevărat mică!

  Partea tristă este că am de-a face cu oameni bolnavi mintal, oameni nefericiți și psihotici cu care nu am avut niciodată nimic de-a face în viața mea. Oameni care creează invenții pure, fac povești, merg la alți oameni pe care îi cunosc, vorbesc rahat, încearcă să mă rănească și creează defăimare. Totul doar fantezii bazate pe răutate, ură, frustrare și invidie! Din păcate vorbesc de 2 femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt 2 foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostiutuate sub acoperire. Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! :)) Acum, amândouă mă urăsc. Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma!

  Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!”este ceea ce Angela Martini a scris pe pagina sa de instagram.

  Angela Martini, în vârstă de 35 de ani, este un model de origine albaneză, care a făcut carieră in America,fiind model pt NEXT MODEL MANAGEMENT si Elite Model Management.

  Născută la Skhoder, Angela a avut o copilărie saracacioasa și din acest motiv părinții ei au emigrat în Elveția, când ea avea 10 ani.

  În 2010, a fost desemnată câştigătoare a concursului Miss Universe Albania și a obținut locul 6 la concursul pe plan mondial.

  sursa foto:replica online

  spot_img