5.5 C
Bacău
joi, aprilie 18, 2024
More
  StiriFRATII TATE-PROXENETII MILIONARI

  Ultimele articole

  FRATII TATE-PROXENETII MILIONARI

  Fraţii Tate s-au născut la Washington, Statele Unite ale Americii. Mama lor a divorţat de tatăl acestora .

  Frații Tate se află în arest de pe 29 decembrie, fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. 

  Se pare ca cei doi ar detine masini in valoare de 7 miliane de euro,numai un Bugatti valorand 4 milioane de euro.

  Cei doi au intrat in atentia larga pe retele de socializare prin comentariile misogine si prin aroganta.

  Prin metoda „loverboy”,faceau fetele sa se indragosteasca,ca mai apoi sa le forteze psihic si fizic,asa cum reiese din filmuletele postate de cei doi,sa faca videochat.Totodată, ele ar fi fost obligate să îşi facă tatuaje cu mesajul „owned by Tate”.

  Cu nonsalanta au distribuit filmulete in care bat cu cureaua fete,le dau cu capul de pereti,le jignesc,le impun sa faca videochat cu un orar bine stabilit.

  Au avut relatii cu Bianca Dragusanu,Lidia Bublle si multe alte femei cunoscute de la noi.

  Indivizii si-au clădit un imperiu din social media, videochat şi kickboxing. 

  Andrew Tate avea 3 iubite:una in Slovacia,una in Franta si una in Anglia,asa ca i-a venit ideea cu videochat-ul,declarand intr-un interviu ca acestea „erau o resursa”.

  Fraţii Tate firme de apartament. În una dintre ele, cu sediul în Braşov, Andrew Tate figurează asociat cu un bărbat care nu există. Ei ar avea parteneri o societate deschisă de fraţii Sorin şi Mihaiţă Doroftei, patronii unor afaceri cu păcănele, ridicaţi anul trecut de DIICOT pentru că ar fi încercat să îşi elimine concurenţa cu forţa. Alături de ei, în companie apare partener Sebastian Vieru, care se ocupă cu organizarea de lupte MMA.

  Talibanii cer pe retelele de socializare eliberarea lor,deoarece impartasesc aceleasi idei despre femei:ca sunt o resursa,daca sunt tinere,ca trebuie batute cand au pareri,ca trebuie umilite pt a-si cunoaste locul si pot fi violate dupa bunul plac si mai ales ca de curand s-au convertit la Islam,chiar aparand in fata judecatorilor cu un Coran in mana.

  Una dintre fete i-ar fi trimist un mesaj cu locația iubitului ei, iar acesta a luat legătura imediat cu ambasada. La puțin timp după, poliția a ajuns la vila celor doi frați pentru a descoperi ce se întâmplă, de fapt. Una dintre cele două tinere găsită în vila lui Tristan Tate și a fratelui său este Emma Gabbery, originară din Statele Unite ale Americii, identitatea româncei fiind, cel puțin pentru moment, necunoscută.

  sursa foto:antena3
  spot_img