22.1 C
Bacău
joi, iulie 25, 2024
More
  StiriBIANCA DRĂGUȘANU A REACȚIONAT DUR, DUPĂ CE A FOST CRITICATĂ PE INTERNET: „BĂI, DAR...

  Ultimele articole

  BIANCA DRĂGUȘANU A REACȚIONAT DUR, DUPĂ CE A FOST CRITICATĂ PE INTERNET: „BĂI, DAR NU V-AȚI PLICTISIT DE 10 ANI SĂ TOT ÎMI SPUNEȚI ASTA?”

  Bianca Dragusanu, in varsta de 40 de ani, a facut titluri si primele pagini de nenumarate ori de-a lungul anilor. Blonda încrezătoare în mod natural a recunoscut în repetate rânduri că a recurs la diverse proceduri estetice. Recent a fost criticată din nou pe internet pentru că are buzele prea mari. Iată reacția lui!
  Bianca Drăguşanu a fost recent criticată de numeroşi utilizatori de pe reţelele de socializare. Blonda a primit mai multe mesaje legate de buzele ei. Unii adepți au susținut că buzele Biancăi erau prea mari.

  După ce a citit știrea, fosta soție a lui Victor Slav a reacționat: Te-ai săturat să spui asta timp de zece ani? Să-mi spui aceste lucruri nu înseamnă că îmi pasă sau schimb ceva”, a scris Bianca. De asemenea, blonda recunoaște că buzele ei adevărate nu sunt atât de mari pe cât arată în fotografiile ei de pe rețeaua de socializare. După cum indică filtrul, probabil că nu i-aș injecta, dar nici nu o am. Vreau să fie așa. Ce a făcut de-a lungul timpului în chirurgia estetică. De exemplu, până în 2014, Bianca investise peste 10.000 de euro. În plus, ea este și o susținătoare a schimbării, iar în această primăvară a trecut din nou pragul cosmeticienei și a fost supusă unei proceduri în zona mâinilor – mezoterapie.

  spot_img