5.5 C
Bacău
joi, aprilie 18, 2024
More
  StiriBucati de pistol gasite in borcanul cu unt de arahide

  Ultimele articole

  Bucati de pistol gasite in borcanul cu unt de arahide

  TSA găsește părți de arme ascunse într-un borcan cu unt de arahide pe aeroportul JFK.
  Un bărbat din Rhode Island a fost arestat săptămâna trecută, după ce agenții TSA au descoperit părți ale unui pistol semi-automat dezasamblat ascunse în două borcane cu unt de arahide, potrivit unui comunicat de presă al TSA.
  O pungă verificată care conține un borcan cu unt de arahide a declanșat o alarmă la instalația de radiografie de pe aeroportul JFK pe 22 decembrie, a spus agenția. O inspecție mai atentă a arătat că piesele pistolului au fost învelite în plastic și „lipite” în două borcane din ceea ce părea a fi unt de arahide marca Jif. Cargatorul armei era încărcat cu gloanțe, potrivit TSA.
  „Părțile pistolului au fost ascunse cu inteligență în două borcane cremoase cu unt de arahide, dar nu era nimic liniștit în legătură cu modul în care bărbatul încerca să introducă arma de contrabandă”, a spus TSA, a declarat John Essig, directorul federal de securitate pentru JFK Release. „Ofițerii noștri își fac treaba bine și sunt concentrați asupra sarcinilor lor, în special în timpul sezonului aglomerat de călătorii de vacanță”.
  Poliția Autorității Portuare a confiscat părți ale armelor și l-a arestat pe bărbat, potrivit TSA.

  sursa foto:edition.cnn


  Călătorii care intenționează să aducă arme de foc pe aeronavă trebuie să obțină permisele corespunzătoare, să își declare armele de foc și să le împacheteze în conformitate cu ghidurile TSA. Sancțiunile civile pentru încercarea de a transporta arme nedeclarate pe o aeronavă sunt de până la 15.000 de dolari.

  spot_img