6 C
Bacău
joi, aprilie 18, 2024
More
  DESIGNCUM REALIZAM TERASA PERFECTA?

  Ultimele articole

  CUM REALIZAM TERASA PERFECTA?

  O terasă mărește spațiul casei noastre, aceasta luând locul livingului sau a sufrageriei, în zilele în care vremea este favorabilă.

  Aici ne putem bea cafeaua de dimineață, putem lua micul dejun si prânzul sau ne putem bucura de un cocktail sau de un pahar de vin seara, după o zi lungă și obositoare de muncă. 

  In primul rand trebuie luat in calcul spatiul pe baza caruia se creeaza un desen 3D,apoi materialele si culorile din care vor fi alcatuite bancutele,fotoliile,mesele,etc.

  Trebuie sa se tina cont de specificul ei:daca va fi o terasa inchisa,semideschisa,terasa in aer liber.Cati oameni vor incapea,ce functie principala va avea:de gatit,de primit musafiri,zona de realaxare,de citit.

   Este deseori întâlnită o simetrie între spațiul interior și cel exterior în ceea ce privește stilul sau alegerea materialelor, a culorilor și textilelor. Cert este că indiferent dacă suntem înăuntru sau afară, vom căuta o anumită atmosferă în care să ne putem bucura de noi experiențe. Să nu uităm și de clima, respectiv vremea care ne va determina alegerea materialelor rezistente la intemperii si la murdarire.

  spot_img