5.5 C
Bacău
joi, aprilie 18, 2024
More
  StiriNava de croaziera NV Gemini pe care poti calatori continuu timp de 3 ani

  Ultimele articole

  Nava de croaziera NV Gemini pe care poti calatori continuu timp de 3 ani

  Daca te grabesti putin s-ar putea sa mai prinzi un loc la bordul navei care va pleca la 01 noiembrie anul acesta din Istanbul.

  Cu 400 de cabine,nava poate gazdui peste 1000 de oameni.Cabina pt o persoana singura costa 30 000 de dolari pe an,iar un pentru doua persoane,cu balcon 190 000 de dolari.

  Nava va vizita 135 de tari de pe cele 7 continente,va avea wi-fi de mare viteza,posibilitatea reducerii datoriilor fiscale pt rezidentii temporari,diferite si nenumarate programe artistice,asistenta medicala inclusa,salon de imfrumusetare,etc.

  Se pare totusi ca un inginer si-a exprimat indoiala ca acesta calatorie de 3 ani,cu peste 1000 de pasageri,plus personalul navei,ar fi totusi aproape imposibil de realizat.Multi dintre cei care au dat avansul,unii dintre ei si-au vandut casa in acest scop,ar dori sa se retraga si isi doresc banii inapoi.

  Nava va parcurge peste 200,000 de kilometri pe parcursul celor trei ani, cuprinzând obiective emblematice de la statuia Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro și Taj Mahal din India, până la Chichen Itza din Mexic, piramidele din Giza, Machu Picchu și Marele Zid Chinezesc. Se înscrie chiar și în excursii către 103 „insule tropicale”.

  sursa foto:cruisemapper

  spot_img