15.5 C
Bacău
sâmbătă, iunie 15, 2024
More
  UncategorizedAdevărul din spatele zvonurilor despre despărțirea  Prințului Harry și Meghan Markle. Își vor lua...

  Ultimele articole

  Adevărul din spatele zvonurilor despre despărțirea  Prințului Harry și Meghan Markle. Își vor lua rămas bun sau nu? 

  Au trecut aproape trei ani de când Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Marea Britanie în căutarea unei vieți private departe de familia regală. Dar, în ciuda imaginii publice a unei căsnicii fericite și pașnice, o sursă apropiată cuplului spune că trec printr-o criză. Ei susțin chiar că sunt pe punctul de a divorța după cinci ani de căsătorie.

  A stârnit zvonuri despre o despărțire
  Recent, au existat zvonuri că Prințul Harry nu doarme lângă Meghan Markle în fiecare noapte. Acest lucru a alimentat și mai mult zvonurile despre o despărțire. Fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, a comentat că Prințul Harry a înțeles în sfârșit adevărul, sugerând că Meghan l-a „uimit” cu frumusețea ei.

  Burrell a mai spus că Prințul Harry și-a dorit întotdeauna să fie tată, ceea ce ar putea fi un motiv pentru a evita un divorț. Ar fi prea devreme pentru el să-și ia rămas bun de la copiii săi Archie și Lilibet. În plus, dacă relația se încheie și Meghan decide să-i lase în SUA, poate pierde șansa de a-i vedea crescând.

  sursa foto:playtech.ro

  Cuplul s-a despărțit după 5 ani de căsnicie!?
  Aceste declarații au venit la scurt timp după ce Meghan Markle și Prințul Harry și-au sărbătorit a cincea aniversare a nunții. Primele semne de înstrăinare între cei doi au apărut când Harry își promova cartea Spare. Acest lucru s-a reflectat în călătoria prințului în Marea Britanie pentru a participa la încoronarea tatălui său fără Meghan Markle.

  Pe măsură ce timpul trece, versiuni diferite apar și circulă peste tot. În mijlocul zvonurilor, o sursă apropiată cuplului și-a oferit cu părerea. Adevărul este că motivele din spatele posibilei despărțiri a Prințului Harry și a lui Meghan Markle continuă să fie subiectul speculațiilor și dezbaterilor media. 

  spot_img