15.5 C
Bacău
sâmbătă, iunie 15, 2024
More
  StiriUltimile știri din lume

  Ultimele articole

  Ultimile știri din lume

  Preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier si sotia sa Elke Budenbender,aflat in vizita in Malaezia,in insula Borneo,la o rezervatie naturala,au trait o spaima teribila cand un urangutan curios s-a cocotat in timpul unui interviu,pe gardul din spatele presedintelui.

  Antonela Roccuzzo (34 de ani), soția lui Lionel Messi (35 de ani),detine mai multe afaceri de succes cu haine pentru copii si din online,prin postari pe Instagram,unde are 33 de milioane de urmaritori.La ultima postare a Antonelei,Messi a pus emoji-uri cu ochide inimiare,generand o frenezie a comentariilor.

  Intr-un parc din New York,unde lumea se limba linistita,duminica dimineata a fost scos un aligator de 2 metri,de catre cei responsabili cu ingrijirea parcului.Se pare ca animalul ar fi fost eliberat de cineva.

  Românii care au câini și pisici i-ar putea lua cu ei în mijloacele de transport sau când intră într-o instituție publică. Noile reguli sunt incluse într-un proiect de lege depus în Parlament.

  Dacă va fi adoptată, legea va impune și reguli – pisicile trebuie să fie transportate în cuști speciale, iar câinii ținuți în lesă.

  O nouă aplicație face furori în rândul tinerilor.Apărut relativ recent, modelul de inteligență artificială GhatGPT a ajuns să fie îndrăgit de elevii și studenții din România. Acesta poate răspunde la aproape orice întrebare, poate realiza eseuri sau chiar rezolva probleme de matematică în câteva secunde.

  sursa foto:editia de dimineata

  spot_img