23.9 C
Bacău
duminică, mai 26, 2024
More
  StiriRemak-ul "Mica Sirena"un film asteptat de intreaga familie

  Ultimele articole

  Remak-ul „Mica Sirena”un film asteptat de intreaga familie

  In 1989 Disney crea un desen animat despre lumea subacvatica,dupa o poveste a lui Hans Christian Andersen,in care Ariel trece prin incercari dificile si in care Triton,regele marilor este tatal ei.

  In perioada pandemiei si ulterior regizorul Rob Marshall a dorit un remake al celebrului desen animat,dar care sa fie mai mult un film,astfel incat scene din mare au fost realizate digital,dar cele de pe uscat au fost filmate in asa fel fel incat sa reflecte cat mai mult realitatea.

  Actrita care interpreteaza rolul sirenei Ariel este Halle Bailey,Javier Barden interpretand rolul regelui Triton.

  Desi povestea este una cunoscuta,privitorul va fi captivat de emotiile contradictorii si de eternul farmec al luptei interioare pentru iubire.

  Regatul subacvatic recreaza un oras aglomerat,cu zgarie-nori formati din corali si anemone inspirate din realitate,cu o bogata paleta de culori si cu o sonorizare pe masura.

  Abordarea dry-for-wet, a fost metoda aleasa pentru a da senzatia plutirii actorilor si implica suspendarea actorilor pe suporturi specializate care le puteau controla mișcarea și permite să plutească. “Am avut un sistem de suporturi plutitoare controlate de echipa noastră de cascadori”, spune Beebe. “Aceste suporturi erau practic brațe de macara contrabalansate, cu un dispozitiv special pe care actorii îl purtau, permițându-le să se miște în toate axele posibile. Pentru a se potrivi și, adesea, pentru a contracara mișcarea actorilor, camerele erau operate cu brațe telescopice, cu capete de control multi-ax.”

  Decorurile fantastice,interpretarea,muzicaefctele,dar si sentimentele de iubire,curaj,indrazneala ce transpar din actiunea filmului depasesc remak-urile „Alladin” si „Frumoasa si Bestia”,astfel ca vor cuceri atentia si admiratia intregii familii.

  Vizionare placuta!

  sursa foto:disney

  spot_img