21.1 C
Bacău
luni, aprilie 29, 2024
More
    StiriO urgență de sănătate a survenit în Australia după ce persoanele care au mâncat...

    Ultimele articole

    O urgență de sănătate a survenit în Australia după ce persoanele care au mâncat spanac otrăvitor au suferit boli grave și halucinații.

    Nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au mâncat pui de spanac Riviera Farms la Costco.

    Simptomele ei au inclus, de asemenea, delir, creșterea ritmului cardiac și scăderea vederii, au spus oficialii din domeniul sănătății.

    Riviera Farms crede că spanacul a fost contaminat cu buruieni, dar a spus alte produse nu au fost afectate.

    New South Wales Health avertizeazăspanacul de marcă cu data de expirare de 16 decembrie nu este sigur de consumat și trebuie aruncat. De asemenea, i-a îndemnat pe oricine care a dezvoltat simptome neobișnuite după ce a mâncat spanac să meargă imediat la spital.

    „Nimeni nu este mort, așa că suntem foarte mulțumiți de asta și sperăm va rămâne așa, dar acești oameni sunt destul de bolnavi… de halucinații severe de a vedea lucruri care nu există.” De la Centrul de Informare a Otrăvirii de Stat, Darren Roberts a declarat pentru The Sydney Morning Herald.



    Un purtător de cuvânt al Riviera Farms a declarat că a luat măsuri imediate și a cerut magazinului să le scoată de pe rafturi.

    „Nu există nicio dovadă, nici din știrea noastră, că alte produse sunt afectate de această buruiană”, au spus aceștia. Toți cei afectați până acum sunt din Sydney, dar au alertat autoritățile din alte state în timpul anchetei, potrivit NSW Health.

    spot_img
    73,431FaniÎmi place
    127CititoriConectați-vă
    239CititoriConectați-vă
    spot_img

    Nu ratati

    Abonează-te la newsletter

    Fii la curent cu tot ce e nou. Abonează-te la newsletterul nostru.