15.5 C
Bacău
sâmbătă, iunie 15, 2024
More
  StiriMITICA POPESCU-REGRETE SI IMPLINIRI

  Ultimele articole

  MITICA POPESCU-REGRETE SI IMPLINIRI

  Mitică Popescu a fost un actor român de film, radio, teatru, televiziune și voce, care și-a desfășurat cea mai mare parte a activității sale în teatru pe scena Teatrului Mic din București. A primit Premiul pentru întreaga activitate la Gala Premiilor UNITER din 2009.

  Timp de peste 20 de ani, Leopoldina Balanuta a fost casatorita cu actorul Mitica Popescu.  Casatoria acestor doi mari actori s-a bazat pe o iubire calda si pe o camaraderie cum rar s-au intalnit.

  Au preferat o cununie religioasă discretă, pentru că ambii au considerat uşor indecent ca la vârsta de 40 de ani, el, şi 42 de ani, ea, să treacă prin aceleaşi etape ca adolescenţii de 20 de ani.

  Pe 14 octombrie 1998, Leopoldina Balanuta si sotul ei Mitica Popescu au urmarit meciul de fotbal Ungaria – Romania si s-au enervat cumplit cand spectatorii maghiari au fluierat imnul de stat al Romaniei. La scurt timp, Leopoldina Balanuta a acuzat dureri stomacale foarte mari.

  La miezul noptii, Mitica Popescu isi transporta sotia la Spitalul de Urgenta. Chiar in acea noapte, Leopoldina Balanuta a fost operata, dar in dimineata zilei de 15 octombrie, la ora 7.00, marea actrita a murit.

  După moartea actriţei, puţini ar fi crezut că se va mai găsi o femeie care să fie văzută în preajma lui Mitică Popescu. Dar în ultimii ani a fost văzut non stop în compania unei distinse doamne, care îl însoţeşte la evenimente, la plimbări, în vacanţe sau la restaurante.

  Este vorba despre Constanţa Economu, iar cei doi s-au cunoscut la serviciu, în Departamentul de Cultură de la TVR. De remarcat că ambii sunt o adevărată apariţie şi din punct de vedere vestimentar.

  În data de 3 ianuarie, îndrăgitul actor a murit la vârsta de 86 de ani, chiar la o lună după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. Dumitru Popescu, pe numele lui real, a împlinit această vârstă în data de 2 decembrie 2022. În ultimele zile din viața lui, a ajuns pe mâna medicilor. Avea probleme cardiace serioase și fusese internat la Spitalul Elias din București. Se pare că inima lui a pierdut în cele din urmă lupta și a încetat să mai bată, lăsând în urmă admiratorii îndurerați de pierderea încă unui mare actor al țării.

  sursa foto:libertatea

  spot_img