22.1 C
Bacău
joi, iulie 25, 2024
More
  StiriMARILYN MONROE

  Ultimele articole

  MARILYN MONROE

  Viața lui Marilyn Monroe a făcut subiectul multor cărți și filme documentare. Atât în carieră, cât și în viața personală, Norma Jeane Mortensen (numele real) a întâmpinat suișuri și coborâșuri.

  Marilyn Monroe a fost căsătorită de trei ori, însă mariajele sale au fost departe de ideea de căsnicie fericită.

  1942 – primul mariaj, cu iubirea ei din liceu, James Dougherty

  1954 – a doua casnicie cu sportivul Joe DiMaggio

  1956 – s-a măritat cu Arthur Miller

  În mai 1962, Monroe şi-a făcut ultima apariţie publică importantă, cântând Happy Birthday, Mr. President în cadrul unei petreceri televizate făcută în cinstea preşedintelui american John F. Kennedy. După filmările care sunt considerate ca fiind primele scene nud ale unei celebrităţi, apariţiile lui Monroe au devenit şi mai puţin frecvente datorită problemelor de sănătate.

  Miller,cel de-al treilea sot s-a plâns în jurnalul său că era „dezamăgit” de cel mai adorat sex simbol al lumii şi adesea îi era ruşine cu ea în faţa prietenilor săi.

   In dimineaţa zilei de 5 august 1962 a fost gasita moarta,la varsta de 36 de ani,iar raportul medico-legal arata ca avea sani falsi si picioare paroase,unghiile îi erau tăiate neglijent si avea scalpul aproape chel din cauza perucilor.

  Pe noptiera se afla un flacon de somnifere gol,iar asta a facut ca ancheta politiei sa fie facuta de mantuiala.Astfel s-a ajuns la fel si fel de teorii conspirationiste,precum ca a fost omorata din cauza apropierii de familia Kennedy sau chiar ca Mafia ar fi ucis-o.

  sursa fot:business insider india

  spot_img