15.5 C
Bacău
sâmbătă, iunie 15, 2024
More
  StiriDISPOZITIVE CARDIACE LUATE DE LA MORTI PENTRU CEI VII

  Ultimele articole

  DISPOZITIVE CARDIACE LUATE DE LA MORTI PENTRU CEI VII

  Un medic din Iasi de la spitalul Sf. Spiridon(care a mai fost implicat intr-un dosar in anul 2015,cu tablouri false,in care un procuror complice a fost condamnat)este suspectat ca a pus în pericol viața pacienților luând dispozitive medicale de la cadavre, tot el fiind vizat pentru modul în care s-ar fi construit ilegal într-o arie protejată de la Movileni.

  In dosar mai sunt suspectate inca 8 persoane.

  Astazi au avut loc perchezitii in Iasi,Brasov si Neamt.

  Se pare ca medicul din Iasi imreuna cu un cardiolog de la Spitalul Militar din Brasov si-au construit o casa de vacanta intr-o arie protejata si acum se investigheaza cum au obtinut autorizatiile.

  Aceasta retea de 9 medici au montat dispozitivele pe cel putin 170 de pacienti,desi acestea sunt de UNICA FOLOSINTA!

  Mai mult, există suspiciunea teribilă că unora dintre pacienți li se dădea medicație astfel încît să se simtă mai rău și să ajungă în situația de a avea nevoie de aceste dispozitive(stimulatoare cardiace si defibrilatoare,stenturi).

  După efectuarea percheziţiilor domiciliare, echipele constituite împreună cu organele de control din cadrul ANAF – Direcţia Generală Antifraudă Fiscală – Direcţia regională antifraudă fiscală Suceava vor efectua controale specifice, în vederea luării măsurilor legale cu privire la operaţiunile derulate de societăţile comerciale vizate, în domeniul producerii şi distribuţiei de echipamente şi dispozitive medicale.

  sursa foto:observator news

  spot_img