15.5 C
Bacău
sâmbătă, iunie 15, 2024
More
  StiriAdolescent omorat după ce Franța a castigat smifinalele Cupei Mondiale

  Ultimele articole

  Adolescent omorat după ce Franța a castigat smifinalele Cupei Mondiale

  Un băiat de 14 ani a fost omorat în orașul Montpellier, din sudul Franței, la scurt timp după ce Franța a învins Marocul în semifinalele Cupei Mondiale.El a fost lovit de o mașină după meci și a murit ulterior la spital, au spus oficialii.

  Imaginile de pe rețelele de socializare au arătat o mașină purtând tricolorul francez înconjurată de oameni care se țineau de steagul ei.Șoferul a părut apoi să intre în panică și s-a izbit de doi adolescenți.

  În timp ce a întors mașina și a încetinit, băiatul de 14 ani a fost lovit și a intrat în stop cardiac. „Cu o mare tristețe evenimentul sportiv s-a încheiat într-o tragedie completă”, a declarat deputatul local Nathalie Ogiol, care a transmis condoleanțe familiei băiatului.

  Guvernatorul local din Hérault de Sud a declarat că o mașină a fost găsită abandonată în apropierea locului accidentului, iar poliția a lansat o căutare a șoferului.Primarul Michael Delafosse a spus că toată lumea este îngrozită și șocată de „această tragedie teribilă” și a sperat că autorii „acest act josnic” vor fi aduși în fața justiției.Deputatul local Patrick Vignal a spus că șoferul trebuie arestat și aspru pedepsit.

  Incidentul a avut loc în districtul La Payyard, la nord-vest de Montpellier, la aproximativ 30 de minute după fluierul final din Qatar, când Franța a învins Marocul cu 2-0. Tensiunile dintre susținătorii francezi și marocani au izbucnit pentru scurt timp în centrul orașului, când au fost trase rachete de lumină și poliția a răspuns cu gaze lacrimogene. Franța are o mare comunitate marocană de aproximativ 1,5 milioane de oameni.Sărbătorile din orașul francez au fost în mare parte pașnice, dar poliția a folosit gaze lacrimogene pentru a calma furia împotriva tinerilor de extremă dreaptă din centrul Lyonului.

  10.000 de ofițeri de poliție au fost dislocați la nivel național și au fost raportate 167 de arestări la nivel național.

  spot_img