22.1 C
Bacău
joi, iulie 25, 2024
More
  DESIGNDESIGN DORMITOR

  Ultimele articole

  DESIGN DORMITOR

  Orice design aplicat in apartament sau intr-o casa pe pamant,trebuie sa fie unul care sa ne bucure,sa ne ofere comfort si sa fie practic de locuit.

  Sunt foarte frumoase imaginile de pe social medial,dar uneori nu au functionalitate practica,deoarece spre exemplu dormitoarele,de cele mai multe ori nu au un dressing,dar se regasete o vaza plina cu flori pe comodina ce ar trebui sa fie libera pt o telecomanda sau pt un pahar cu apa.

  Minimalismul nu are functionalitate in casele in care se traieste zi de zi si acolo unde se merge pe acest stil,spatiul este generos,locuinta este folosita ocazional si se pune un accent deosebit pe detalii.

  In alta ordine de idei,nu-i frumos ce e la moda,ci este frumos ceea ce poate satisface nevoia personala sau a unei familii numeroase,atat din punct de vedere vizual cat si din punct de vedere al functionalitatii.

  Sfatul cel mai important este ca atunci cand te hotarasti sa redecorezi,oricate idei ai salvate de pe pinterest,trebuie sa alegi piesele atemporal,astfel incat sa dainuie in timp,independent de moda,de tendinte.

  sursa foto:mobilena si lider furniture
  spot_img